Servicii

Servicii Online Marketing si Social Media

Administrare Pagini Facebook

Administrarea cu succes a unei pagini de Facebook, astfel incat sa te reprezinte, sa-ti aduca vizibilitatea pe care o doresti si in acelasi timp si vanzari, poate fi un lucru nu tocmai usor.

Cresterea numarului de like-uri, a interactiunii cu fanii precum si postarea de continut de calitate si reprezentativ pentru afacerea ta, pot fi mari consumatoare de timp. 

Daca doresti ca acest timp tu sa poti sa-l dedici mai degraba dezvoltarii si administrarii afacerii tale si nu postarilor de pe Facebook, suntem aici, pentru tine, sa preluam si sa realizam in mod profesionist acest lucru.

Content Writing

Ai un site web, un blog sau o pagina de Facebook insa nu prea stii ce sa postezi?

Sau stii ce ai vrea sa postezi dar nu prea te pricepi la scris?

Sau te pricepi la scris insa nu prea ai timp sau nu stii cum sa structurezi informatia si continutul astfel incat sa fie SEO-friendly si sa te afiseze Google printre primele rezultate?

Ei bine, pentru oricare dintre situatiile de mai sus sau pentru oricare alta care te impiedica sa ai continut bogat si de calitate pe canalele prin care iti promovezi online afacerea, suntem aici sa te ajutam!

Campanii Google AdWords

Vrei sa ajungi extrem de rapid in prima pozitie a cautarilor Google?

O campanie de Google AdWords este calea cea mai sigura de a realiza aceasta peste noapte.

O campanie reusita si bine setata, desigur! O campanie care sa dea cele mai eficiente rezultate pentru bugetul pe care doresti sa-l investesti.

Si tocmai pentru aceasta suntem noi aici! Stabilim impreuna cuvintele cheie cele mai profitabile dupa care sa fie gasita afacerea ta,  pentru ca in baza lor sa setam campaniile.

Campanii Facebook Ads

Trafic mai mare pe site, vizibilitate mai ridicata sau vanzari efective de produse si servicii, toate acestea se pot realiza prin campanii bine gandite de Facebook Ads.

Daca pana acum nu ai reusit sa vinzi prin Facebook, fie pentru ca nu ai incercat sau pentru ca anunturile pe care le-ai facut nu au dat rezultate, ei bine, este cu siguranta momentul sa schimbi asta.

Suntem aici pentru a ne pune experienta in slujba ta si a campaniilor reusite pe care le putem realiza pentru afacerea ta!

Serivicii SEO - Optimizare Site-uri

Ai un site sau un magazin online pe care vrei sa-l aduci printre primele rezultate ale cautarilor in Google? Doresti ca astfel sa beneficiezi de o promovare practic gratuita data de marea vizibilitate pe care Google o asigura?

Perfect! Sa ne apucam de treaba!

Alegem impreuna cu tine cuvintele cheie cele mai reprezentative pentru afacerea ta, iar de aici ne ocupam noi!

Tu doar privesti cum site-ul tau urca pana in primele pozitii.

Campanii Online Marketing

Deoarece un rezultat maxim in promovarea cu ajutorul internetului il poti obtine doar prin setarea unor campanii integrate si coerente de online marketing, suntem gata sa ne dedicam intreaga noastra experienta pentru acest scop.

Content Marketing, E-mail Marketing, Social Media, SEO, Google Advertising si multe alte instrumente pot fi aduse impreuna in promovarea online a afacerii tale!

Putem configura pentru tine campanii mai simple sau mai complexe, astfel incat sa obtii rezultate maxime cu bugetul pe care esti dispus sa-l investesti.